Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 25 oktober 2010
CON DOMEN WINT SCHAAMNAAM 2010

50.000 LUISTERAARS COEN EN SANDER SHOW HEBBEN GESTEMD

Con Domen is zojuist door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga uitgeroepen tot Schaamnaam van 2010. Luisteraars van BNN's Coen en Sander Show op 3FM hebben massaal gestemd om de meest opmerkelijke naam te kiezen. Let wel: dit zijn geen verzonnen namen, deze mensen heten echt zo! Nummer twee in de Schaamnaam-competitie werd Piet Saman, hij eindigde net voor Justin Case, Klaartje Komen en Metje Hol.

Sander: 'Het lijkt wel of de namen ieder jaar gekker worden! Ongelooflijk hoe lomp sommige ouders zijn.' Coen: 'Con Domen is een waardige opvolger van Stanley Messie en Fokje Modder, de winnaars van de vorige twee edities.' De BNN-dj's hebben Con Domen zojuist tijdens De Coen en Sander Show opgebeld om hem het heugelijke nieuws te melden.

De afgelopen weken konden luisteraars schaamnamen insturen. Om te controleren of de ingestuurde namen echt bij een persoon horen, hebben Coen en Sander de afgelopen weken iedereen die live in de uitzending gebeld. In totaal hebben 50.000 luisteraars hun stem uitgebracht. De volledige Schaamnamen-lijst is terug te vinden op www.coenensandershow.nl.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur op 3FM en iedere vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur.




Ingezonden persbericht