Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl

GOUD VOOR ELLIE KROCKÉ TIJDENS WERELDKAMPIOENSCHAP VOOR TOPVETERANENTENNISSERS

Diverse Nederlandse topveteranentennissers namen van 17 t/m 24 oktober deel aan het individuele WK voor veteranentennissers. Er werd gespeeld in de leeftijdsgroepen heren 60 t/m 85 jaar en dames 60 t/m 80 jaar.

Ellie Krocké verdedigde haar titel in de categorie damesenkel 60+ en deed dit met overmacht. De als eerste geplaatste Krocké stond het hele toernooi geen set af. In de halve finale versloeg zij de als zesde geplaatste Alena Klein (DUI) met 6-2 6-1. De finale won ze van de als tweede geplaatste Heide Orth (DUI) 6-3 6-3.

Zilver was er in de herenenkel 75+ voor Michael van Berckel. Ook van Berckel behaalde zonder setverlies de finale. Tot de finale verloor hij in totaal slechts tien games. In de finale moest Van Berckel het opnemen tegen de als eerste gesplaatste King van Nostrand (USA). Deze partij verloor hij nipt met 7-5 7-6, waarmee de zilveren medaille een feit was.