Ingezonden persbericht


EastNets Onthult Nieuwe Mobiele Transacties Oplossing bij Sibos

AMSTERDAM, NEDERLAND en DUBAI, VAE--(Marketwire - 25 oktober 2010) - Sibos, Stand C-108 -- EastNets, een toonaangevende mondiale leverancier van compliance- en betaaloplossingen en -diensten, heeft vandaag aangekondigd de nieuwste oplossing voor mobiele transacties te onthullen bij Sibos, gehost door SWIFT, in het RAI Congrescentrum te Amsterdam.

De nieuwe oplossing voor mobiele transacties van EastNets, en.MoRe, biedt klanten de mogelijkheid met hun mobiele telefoons een geldtransactie uit te voeren die eenvoudiger, kosteneffectiever en gemakkelijker is in vergelijking met traditionele transactiemethodes.

"EastNets is verheugd onze nieuwe oplossing voor mobiele transacties bij Sibos te presenteren," aldus Hazem Mulhim, hoofddirecteur van EastNets. "Met en.MoRe krijgen financiële instellingen en mobiele operators een nieuw platform om hun bestaande klanten beter van dienst te kunnen zijn, en tevens de mogelijkheid deze groeiende mobiele transactiemarkt aan te boren door nieuwe klanten te werven die van hun diensten gebruik willen maken."

EastNets heeft plannen om de marktdekking van en.MoRe uit te breiden, gedurende de komende maanden te beginnen met een veel-op-veel netwerk tussen operators van mobiele netwerken in 10 versturende landen en banken in 15 ontvangende landen. De service wordt in primaire markten zoals Pakistan, India, de Filippijnen en het Midden-Oosten aangeboden. Met deze service helpt EastNets operators van mobiele netwerken en banken de naar schatting wereldwijd 200 miljoen migrerende werknemers te bereiken die regelmatig geld naar vrienden en familie sturen.

en.MoRe is een technologieplatform en betalingsplan dat banken en operators van mobiele netwerken wereldwijde interoperabiliteit biedt. Het stelt mobiele netwerkoperators in staat verbinding met een enkelvoudige hub te maken, welke via SWIFT al wereldwijd met meer dan 8.000 banken in contact staat.

EastNets is momenteel bezig met het aanvragen van de SWIFTReady Workers' Remittance Label certificering,voor en.MoRe. Daarnaast biedt EastNets ook elektronische portemonneediensten en oplossingen die in overeenstemming zijn met anti-witwasregelgevingen, om zodoende de toepassing te vergemakkelijken.

Over EastNets
EastNets is een leidende aanbieder van wereldwijde compliance- en betaaloplossingen met meer dan 1.000 klanten in meer dan 120 landen. EastNets biedt Compliance Oplossingen met anti-witwassen en fraudebestrijding; Flexibele SWIFT Oplossingen voor SWIFT FIN/XML rapportering, duplicaatdetectiemanagement, rampenherstel en uitbesteding van SWIFT-connectiviteit met het SWIFT Service Bureau; en Mobiele Transactie Oplossingen die resulteren in veilige en toegankelijke mobiele transacties. Ga voor meer informatie a.u.b. naar www.eastnets.com.




Ingezonden persbericht