Dura Vermeer

Haarlemmermeer - 22 oktober 2010

Fietsroute Haarlemmermeer

Dura Vermeer Divisie Infra is samen met andere initiatiefnemende bedrijven in de Haarlemmermeer een slim fietsplan gestart.

Samen met onder ander de Rabobank, Essent, Nederlof en Advin, maar ook overheidsinstellingen als de Fietsersbond wordt gewerkt aan een nieuw, beter en slimmer fietsplan voor alle medewerkers. Want meer fietsen, betekent minder autogebruik, minder CO2-uitstoot en files. Dat draagt niet alleen bij aan de ambitie van 10% energiereductie, maar biedt vooral ook een betere bereikbaarheid, gezonder woon-, werk- en leefklimaat in de Haarlemmermeer en natuurlijk relaxere, fittere en gezondere werknemers.

Meetingpoints
Door het gezamenlijk initiatief wordt gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe en moderne fietsvoorzieningen zoals goede woon-, werkroutes, maar ook de meer recreatieve routes langs bijzondere projecten van Dura Vermeer. Tevens worden meetingpoints ontworpen met moderne voorzieningen zoals oplaadpunten voor elektrische fietsen en informatievoorzieningen.

Voorjaar 2011
Bij de Opening van het Hoofdkantoor Dura Vermeer Divisie Infra aanstaande dinsdag 26 oktober, zal het fietsplan worden gepresenteerd aan de Gemeente Haarlemmermeer waarna de realisatie van start gaat zodat wij aankomend voorjaar met elkaar de fietsbeweging in gang kunnen zetten.

Voor meer informatie, tips en ideeën mail je naar: duurzaamheid@duravermeer.nl