Gemeente Wageningen

op 7 juni

Hoorzitting kadernota niet op 7 juni

De hoorzitting is verschoven naar 26 oktober 2010

Er komt in juni geen hoorzitting over de kadernota. Het Presidium (daarin hebben de fractievoorzitters van de gemeenteraad zitting) heeft besloten dat de geplande hoorzitting op 7 juni niet doorgaat. De hoorzitting is verschoven naar 26 oktober a.s. Dan zullen ook de voorstellen bekend zijn voor de komende bezuinigingen.

Hoorzitting vindt plaats in oktober

De komende jaren zal ook de gemeente Wageningen niet kunnen ontkomen aan flinke bezuinigingen. Keuzes daarvoor wil het college in het najaar voorleggen aan de gemeenteraad. Juist dan is het voor de raad van belang de mening te horen van de inwoners van Wageningen. Besloten is een hoorzitting vanuit de gemeenteraad te organiseren op dinsdag 26 oktober aanstaande. Dit zal worden aangekondigd op de gemeentepagina in de Stad Wageningen.

Kadernota wordt wel behandeld

De raad zal in juni wel een kadernota behandelen. Voor de raadsvergadering vindt er op 15 juni a.s. een Commissiebehandeling plaats. Inwoners van de gemeente Wageningen kunnen gebruik maken van het inspreekrecht bij de commissievergadering. Aanmelden hiervoor kan via raadsgriffie@wageningen.nl. De raadsbehandeling van de Kadernota vindt plaats op maandag 21 en dinsdag 22 juni aanstaande.