Gemeente Hoorn

Vakantiespelen Hoorn van 26 tot en met 29 oktober

In de herfstvakantie organiseert het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn samen met stichting Netwerk de vakantiespelen Hoorn. De spelen zijn bedoeld voor kinderen van het basisonderwijs in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar. Bij de vakantiespelen zijn er in vier verschillende sporthallen sport, spel en creatieve activiteiten.

Van dinsdag 26 oktober tot en met vrijdag 29 oktober kunnen kinderen deelnemen aan diverse creatieve activiteiten, zoals: knutselen, tekenen en kleuren. Natuurlijk mogen ook de sport en spel activiteiten niet ontbreken in het programma van de vakantiespelen. Kinderen kunnen voetballen, unihockeyen, apekooien, springen op het luchtkussen en nog veel meer. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden.

Waar en wanneer De activiteiten vinden plaats op de volgende locaties: * Dinsdag 26 oktober sporthal De Kers. * Woensdag 27 oktober sportzaal De Huesmolen. * Donderdag 28 oktober sportzaal Grote Beer. * Vrijdag 29 oktober sportcentrum De Vredehof.

De vakantiespelen zijn in alle sporthallen van 11.00 tot 15.00 uur. De entree is gratis! Sportopbouwwerk zorgt alleen voor iets te drinken, zorg er als ouder dus voor dat de kinderen ook iets te eten mee krijgen.

Meer informatie Kijk voor meer informatie op www.sportopbouwwerkhoorn.nl of bel 0229 252620.