Gemeente Enschede

Enschede steunt participatie-initiatief

Timberland steekt handen uit de mouwen voor gemeente

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan 15 medewerkers van het bedrijf Timberland met bezems en harken op dinsdag 26 oktober aan de slag in De Roombeek. Stadsdeelbeheer Noord en het waterschap Regge en Dinkel werken die dag mee aan het verzorgen van de beekloop. De gemeente ondersteunt deze inzet van Timberland en hoopt hiermee andere bedrijven te motiveren om dergelijke initiatieven te ontplooien.

De gemeente kent binnen haar stadsdelen verscheidene projecten die bedrijven kunnen inzetten voor acties die volgen uit maatschappelijk verantwoord ondernemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld projecten van scholen, speeltuinen en het onderhoud van openbare ruimte. Timberland is een van de bedrijven die jaarlijks ondersteuning verleent aan maatschappelijke projecten. TImberland biedt, vanuit de bedrijfsvisie, haar medewerkers jaarlijks de gelegenheid maximaal 40 uur te besteden aan dergelijke projecten.

Bedrijven die zoeken naar passende projecten kunnen zich melden bij de gemeentelijke afdeling Beheer Openbare Ruimte via telefoonnummer 053-481 5131