Medisch Centrum Alkmaar

publicatiedatum: 25 oktober 2010

voorlichtingsavond over bevallen

Op dinsdag 26 oktober 2010 houdt de afdeling verloskunde van Medisch Centrum Alkmaar (MCA) een voorlichtingsavond over bevallen. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.30 uur in de Pieter van Foreestzaal (huisnummer 015), van MCA, ingang Metiusgracht. De toegang is gratis.

programma
Deze bijeenkomst is bestemd voor vrouwen die op de datum van de bijeenkomst 28 weken of langer zwanger zijn en hun naasten. Tijdens de voorlichtingsavond komen de poliklinische, klinische en thuisbevalling aan de orde. MCA-sprekers zijn Piet Hummel, gynaecoloog, en Linda Boekel, verpleegkundige van de afdeling verloskunde. Maaike van der Sluis, verloskundige uit de regio, verzorgt een presentatie over de thuisbevalling. Na afloop is er ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen.

aanmelden
Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met de balie van patiëntenvoorlichting (huisnummer 037) van MCA, telefoonnummer (072) 548 3500 begin_of_the_skype_highlighting (072) 548 3500 end_of_the_skype_highlighting.

contactpersoon: afeling marketing & communicatie