Dura Vermeer

Hoofddorp - 26 oktober 2010

Vandaag opent kantoor Beukenhorst voor relaties

Vanmiddag vindt voor 220 relaties de officiële opening van de Hoofddorpse hoofdkantoren van Divisie Infra en Advin plaats. De opening wordt gecombineerd met een expertmeeting `De Bouw Draait Door' rondom duurzaamheid.

Dura Vermeer Divisie Infra en Advin delen hun duurzame ambities in de expertmeeting `De Bouw Draait Door'. Ed Nijpels (voorzitter NL Ingenieurs), Elco Brinkman (voorzitter Bouwend Nederland), Yvo de Boer (voormalig VN klimaatchef), Arthur van Dijk (wethouder Gemeente Haarlemmermeer) en Piet Klaver (voorzitter RvC Dura Vermeer) gaan onder leiding van Nicolette van Dam (actrice en tv-presentatrice) en Barend van Bergen (associate partner KPMG sustainability) een interactief gesprek aan over duurzaamheid en Co2-reductie.

Johan Remkes (commissaris van de Koningin in Noord-Holland) verricht tegen half vijf vervolgens de openingshandeling. Aansluitend worden de aanwezigen uitgenodigd voor een rondleiding door de twee panden. Op elke verdieping staan duurzaamheidspanelen waarop duurzame initiatieven, producten en projecten uitgelicht worden. De dag wordt afgesloten met een borrel in beide panden.