Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Zevenaarder belandt in ziekenhuis na val met fiets
Publicatiedatum: 26-10-2010 11:18:01

LATHUM - Een 76-jarige inwoner van Zevenaar is maandagmiddag 25 oktober in het ziekenhuis beland nadat hij in Lathum was gevallen met zijn fiets. De man reed even voor vier uur over De Muggenwaard en kwam door nog onbekende oorzaak ten val. Het slachtoffer kampte met letsel in het gezicht en vermoedelijk een gebroken arm en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er geen drank in het spel. (119684)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Tientallen bonnen bij overlastcontroles Duiven

Publicatiedatum: 26-10-2010 11:17:31

DUIVEN - In het kader van overlastbestrijding heeft de politie in Duiven het afgelopen weekend controles uitgevoerd op verschillende plaatsen in het dorp. Daarbij werden een kleine dertig bekeuringen uitgedeeld.

Een achttal agenten bezocht vrijdagavond 22 oktober tussen half acht 's avonds en half drie 's nachts zowel opvallend als onopvallend een aantal hotspots die bij de politie bekend staan als overlastlocaties, zoals het Remigiusplein, de Prins Bernhardstraat, het Eilandplein, de Nieuwgraaf, Rubensstraat en de omgeving van het station. De meeste bekeuringen (18 stuks) waren voor het rijden zonder verlichting. Daarnaast werden bekeuringen uitgedeeld voor wildplassen, openbare dronkenschap en alcohol drinken op straat, baldadigheid, rijden in het voetgangersdomein en opgevoerde brommers. De controles zijn gericht op actuele problematiek in de wijk. De politie laat weten vaker dit soort controles uit te voeren om overlast tegen te gaan. (118621)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---