Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 26-10-2010

GHB aangetroffen tijdens roadblockcontrole

HOEVEN: Agenten hebben maandagavond omstreeks 22.30 uur tijdens een roadblockcontrole op de Heistraat een 24-jarige man uit Hoeven aangehouden ter zake drugs bezit.

De agent die de auto van de verdachte controleerde zag dat op de bijrijdersstoel een flesje met daarin een kleine hoeveelheid
doorzichtige vloeistof lag. Het bleek om vermoedelijk GHB te gaan. Bij de verdere controle van de auto werd onder dezelfde stoel nog een fles met daarin circa een halve liter GHB aangetroffen. Hierop werd de bestuurder aangehouden. Hij verklaarde dat de drugs voor eigen gebruik waren. Hij vertelde de dienders verder dat hij nog niet verslaafd was aan het spul, maar dat hij toch contact ging zoeken met Novadic Kentron. Hij krijgt een proces-verbaal ingevolge de opiumwet.

Ruzie over aanrijding loopt uit op mishandeling

ROOSENDAAL: Een kleine aanrijding is maandagmiddag op de parkeerplaats van een bouwmarkt aan de Laan van België uitgelopen op een
mishandeling. Een 33-jarige man uit Wouw sloeg een 62-jarige
Roosendaalse met een houten lat op haar hoofd.

Een 33-jarige man uit Wouw kreeg op de parkeerplaats ruzie met een 62-jarige Roosendaalse. Beide partijen beschuldigden elkaar de oorzaak te zijn van een aanrijding, die gebeurd was toen ze met hun auto's voor de slagboom stonden. De man verklaarde dat de vrouw achteruit gereden was en tegen de voorzijde van zijn auto was gebotst, de vrouw beweerde dat het juist andersom was gegaan. In elk geval zat er volgens de man verse lakschade aan zijn voorbumper.

Tijdens de ruzie zou de man de vrouw tot twee keer toe met een houten lat tegen haar hoofd hebben geslagen. Het slachtoffer werd opgevangen door personeel van de bouwmarkt, ze klaagde over hoofdpijn. Ook had ze een bult op haar hoofd. De verdachte werd aangehouden. Hij verklaarde dat hij de vrouw op de parkeerplaats had tegen gehouden omdat hij zijn schade aan de bumper van zijn auto vergoed wilde hebben. Hij had twee houten latten in zijn handen die hij mee had genomen omdat hij daarmee de maat wilde meten voor een klus waar hij mee bezig was. Hij had pas met de houten latten op haar hoofd geslagen toen ze tegen zijn rechterbovenbeen had getrapt.

Knul (15) bekladt raam van school

ROOSENDAAL: De politie heeft maandagmiddag op aanwijzing van een getuige op de Rodenbachlaan een 15-jarige knul uit Roosendaal
aangehouden voor baldadigheid. De knaap had met een spuitbus zijn eigen voornaam op een raam van de school geverfd. De jongen werd door de politie met twee vriendjes aangetroffen. Hij was het dak opgeklommen en had daarbij een afdekstrip kapot getrokken. De agenten hebben de jongen het beschilderde raam schoon laten maken. Hij heeft een proces-verbaal gekregen. Zijn moeder was bij het verhoor aanwezig. Ook de ouders van de andere twee kinderen zijn gebeld.

Verkeerscontrole in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft dinsdagmiddag een verkeerscontrole gehouden op de Noordzijde. Er werden tien bekeuringen uitgeschreven.

De resultaten

- 1 keer voor het niet dragen van een gordel.

- 7 keer voor het overtreden van de maximum snelheid, 64 kilometer per uur was hierbij de hoogst gemeten snelheid.

- 1 keer voor het niet op een juiste manier parkeren van een motorvoertuig.

- 1 keer voor het niet handsfree bellen tijdens het rijden.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 26-10-2010 13:57 | © Regio Midden en West Brabant |