Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Stampioenstraat 2 wijzigen gebruik pand naar cultureel centrum

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt bekend dat door Woonstad Rotterdam een verzoek om een bouwvergunning is ingediend voor de verbouwing en het wijzigen van het gebruik aan de Stampioenstraat 2. Het is de bedoeling het bestaande gebruik van het pand te wijzigen naar een cultureel centrum.

Bestemmingsplan
De bouwlocatie ligt in het ter plaatse geldende bestemmingsplan 'Feijenoord-Noordereiland' en de bestemming is daarin aangewezen voor 'Winkels waarboven woningen'. Om de gebruikswijziging mogelijk te maken, dient ontheffing te worden verleend van het geldende bestemmingsplan. Dit kan door toepassing van artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente wil hieraan medewerking verlenen.

Plan ter inzage
Het verzoek om bouwvergunning en het conceptbesluit liggen daarom ter inzage van 28 oktober t/m
8 december 2010 in het kantoor van de deelgemeente aan de Maaszijde O.z. 230. Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Zienswijzen
Gedurende de termijn dat het verzoek om ontheffing ter inzage ligt kan een ieder hiertegen, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord, Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam.

Informatie
Voor meer informatie over de plannen of voor het uiten van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de medewerker Ruimtelijke Ordening van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 29 16 013.