Gemeente Wervershoof


Start verkoop Bouwfondswoningen Westrand

Binnenkort start de verkoop voor nieuwbouw op de Westrand in Wervershoof. Er komen woningen tussen de Simon Koopmanstraat en sportpark De Westrand met de ijsbaan.
Westrandgebied
In dit gebied bouwt het Bouwfonds woningen in een ecologisch vormgegeven buitengebied. Water is in alle opzichten een bindend element. Het gebied wordt in vier fases ontwikkeld. Er komen verschillende typen woningen, voor elk wat wils.

Wat wordt er gebouwd?
Er komen woningen in de rij, twee-onder-een kap- en vrijstaande woningen. Door het ontwerpen van diverse typen woningen en deze willekeurig over de eilanden te strooien ontstaat vanzelfsprekend een zeer afwisselend beeld, dat aansluit op de oorspronkelijke rijk gevarieerde lintbebouwing.

Het Westrandgebied is in de natuur gelegen en biedt mogelijkheden tot recreatie. Het Overhoekse Bos en de ecologische zone zijn te bewandelen en toekomstige bewoners kunnen met de boot de Grote Vliet ontdekken. De eerste fase bestaat uit 17 eengezinswoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en enkele vrije kavels. Het project wordt ontwikkeld met veel respect voor het verleden en de architectuur van de woningen heeft dan ook een Oudhollandse uitstraling.

Het hele gebied wordt in vier fases aangepakt, U kunt zich aanmelden als belangstellende via de website van het Bouwfonds. Zodra de verkoop van start gaat krijgt u bericht. Of kijk op www.wervershoof-wonen.nl .

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171