Gemeente Wervershoof



Sinterklaas en de Pieten telentenjacht

De sinterklaasintocht op zondag 21november staat in het teken van de pietentalentenjacht. Op die dag wordt om 12.00 uur de aankomst van Sinterklaas en zijn Pieten verwacht op 't Eiland, tegenover sportcomplex de Westrand met de pakjesboot.

Dancing on Ice of Voice of Holland ?
De pieten kijken in Spanje regelmatig naar de Nederlandse televisie. Hierop zien zij dan vele talentenjachten voorbij komen. Dancing on ice, Voice of Holland, Popstars e.d. De Pieten wilde hier zelf ook graag aan mee doen. Het Sinterklaascomité Wervershoof heeft voor deze Pieten een Pietentalentenjacht georganiseerd. Iedere Piet die kan dansen, kan zingen of een truc kan vertonen kan hier dan ook aan mee doen.

Na de ontvangst door Burgemeester Vletter, bij gestaan door opa Koos en juffrouw Ilse, volgt de intocht door Wervershoof. De intocht die traditiegetrouw op Amerigo zal plaatsvinden. De rondgang door Wervershoof zal gaan over de VokKoomenweg, Europasingel, Raiffeisenlaan, Koggestraat, Kaagweg, Olympiaweg, Kerkelaantje, Dorpsstraat. De intocht eindigt bij cafe-restaurant 't Fortuin.

Omstreeks 13.15 uur zal hier het Sinterklaasfeest met de Pietentalentenjacht beginnen. Er zullen optredens zijn van pieten die goed live kunnen zingen, pieten die goed kunnen dansen en pieten die goede trucs kunnen laten zien. Ook zullen de winnaars van de kleurwedstrijd in het zonnetje worden gezet door Sinterklaas. Omstreeks 15.00 uur is het kinderfeest afgelopen. De kinderen en hun ouders kunnen dan weer terug naar huis gaan. Sinterklaas en zijn pieten zullen naar dan nog een huisbezoek afleggen bij inwoners van Wervershoof. Zo tegen 17.00 uur is de intocht in Wervershoof ten einde en hopen wij Sinterklaas en zijn pieten in 2011 weer te mogen verwelkomen in Wervershoof.

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171