RTL Group

Couverts start met 'Restaurant Van Vandaag' op tv en online

Het reserveringssysteem Couverts biedt restaurateurs vanaf vandaag een uniek platform om hun restaurant te promoten: Restaurant Van Vandaag. Als onderdeel van een abonnement op het reserveringssysteem Couverts krijgen restaurateurs de mogelijkheid om hun restaurant op televisie te presenteren. Het promotiefilmpje, een portret van het restaurant, wordt zonder bijkomende kosten door RTL Productions ontwikkeld. Men profiteert direct van de mediakracht van RTL. De promo wordt dagelijks uitgezonden op de tv-zenders van RTL. Overdag bij RTL 7, in de avonduren bij RTL 8 en rond kookprogrammas bij RTL Lounge. Ook op de digitale platformen als Etenvandaag.nl en Smulweb.nl krijgt Restaurant Van Vandaag een centrale plek. Daarnaast kan de promo worden gebruikt op de eigen restaurantwebsite.

In Restaurant Van Vandaag wordt een uitgebreide impressie gegeven van het restaurant, van sfeerbeelden en het showen van signature dishes tot een kennismaking met de passie van de kok. Het eerste Restaurant Van Vandaag is restaurant Gossimijne uit Veghel. De actie geldt voor restaurateurs die zich tot en met 31 december 2010 aansluiten bij het reserveringssysteem van Couverts.

Over Couverts
Couverts is het intelligente online reserveringssysteem voor restaurants in de Nederlandse markt. Met Couverts kan een gast 24/7 via internet een tafel reserveren en hiervan direct een bevestiging ontvangen via e-mail of SMS. Het reserveringssysteem sluit perfect aan op de formule van elk individueel restaurant en draagt bij aan de optimale bezetting van het restaurant. Daarnaast werkt Couverts exclusief samen met grote online restaurantgidsen zoals Smulweb.nl, Etenvandaag.nl, Bijzondererestaurants.nl, Dinerjaarkaart en Eet.nu. In januari 2010 is Couverts bekroond met de ondernemersprijs de Columbus Trofee.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen kunt met Sabine Scholten, RTL Nederland Corporate Communicatie, telefoon: 035 671 84 80, sabine.scholten@rtl.nl. Voor vragen over Couverts, kunt u contact opnemen met Paul Wiertz, tel. 06 20 48 31 76, paul@couverts.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.persdienstrtlnederland.nl bezoeken.