Het nieuwe werken implementeren in de bedrijfsvoering

12/10/2010 08:00

Tij Communicatie & Content

Amsterdam, 10 oktober 2010.

3E CONGRES WEBBOEK BEDRIJFSVOERING

Het Webboek Bedrijfsvoering organiseert 26 oktober haar derde congres. Deze keer is gekozen voor het thema: Het Nieuwe Werken implementeren in de Bedrijfsvoering.

HNW is niet alleen kunnen werken waar en wanneer je wilt. Kennis en informatie moeten ook beschikbaar zijn. Er gelden nieuwe arbeidsverhoudingen. Je kunt met co-creëren klanten betrekken bij productontwikkeling. Beloning op basis van resultaat i.p.v. beschikbaarheid. Welke managementstijl is het meest effectief? We belanden op het terrein van het Webboek Bedrijfsvoering: ook Het Nieuwe Werken kun je het beste integraal benaderen. Visie, structuur en cultuur moet je op elkaar afstemmen. Maar hoe pak je dat aan? Daar gaat het seminar over.

Key-note is Tom Verhoeve van PROVENPARTNERS die aan HNW-projecten bij rijksoverheid en semi-overheid heeft gewerkt. Naast Tom hebben we 12 sprekers die veel ervaring hebben met het thema en presenteren vanuit uiteenlopende invalshoeken, zoals strategie, architectuur, proces, HR en verandermanagement. We verwachten ruim 100 deelnemers.

Het derde congres Bedrijfsvoering volgt op de succesvolle congressen in 2008 en 2009. Het congres vindt plaats op dinsdag 26 oktober bij de KNVB te Zeist. Het programma start om 15 uur en duurt tot 21 uur. Er zijn 13 sprekers, 4 plenaire presentaties en 12 break-out sessies.

Inschrijven op: www.webboekbedrijfsvoering.nl/hetnieuwewerken.

Doelgroep Het congres is interessant voor managers en medewerkers van organisaties die HNW succesvol willen implementeren in hun organisatie of bij een klant, zoals business managers, HR-managers, programmamanagers, verandermanagers, informatieanalisten en enterprise architecten.





http://www.webboekbedrijfsvoering.nl/hetnieuwewerken