Persbericht

NAVTEQ Network for Developers (NN4D) introduceert Classified Ads om ontwikkelaars en partners met elkaar in contact te brengen

~ Gratis advertentieservices omvat alle aspecten voor bouwen en implementeren van locatiegebaseerde toepassingen ~

Veldhoven - 26 oktober 2010 - NAVTEQ, de toonaangevende leverancier van kaarten, verkeers- en locatiegegevens voor navigatie, locatiegebonden services en mobiele advertenties wereldwijd, introduceert NN4D Classified Ads, een nieuwe manier om ontwikkelaars en partners efficiënter met elkaar in contact te brengen. De gratis advertentieservice is een uniform netwerk van ontwikkelaars en een zakelijk ecosysteem waarmee ideeën, aanvragen voor services en oplossingen, ondersteuning voor ontwikkelaars, vacatures en andere onderwerpen kunnen worden uitgewisseld. Met NN4D Classified Ads kunnen NAVTEQ-klanten of leden van het NAVTEQ Network for Developers(TM) (NN4D) hun serviceaanbod onder de aandacht brengen of hun behoeften op een gespecialiseerd terrein omschrijven via de NAVTEQ-site voor ontwikkelaars, www.NN4D.com.

"Jarenlang heeft onze organisatie voor ontwikkelaars op verzoek dergelijke contacten gelegd zodat de ontwikkeling en invoering van nieuwe producten en diensten konden worden versneld," aldus Marc Naddell, vice-president voor partner- en ontwikkelprogramma's bij NAVTEQ. "Vanwege de zeer positieve reacties die we hebben ontvangen, hebben we deze nieuwe webtool ontwikkeld zodat leden van het NAVTEQ-ecosysteem op een andere manier contact kunnen leggen."

Voor deelname aan NN4D Classified Ads maken personen en bedrijven hun eigen advertenties die vlak nadat ze zijn ingediend, worden gepubliceerd. Via de service kunnen leden hun advertenties volledig aanpassen doordat afbeeldingen en bijlagen kunnen worden geüpload. Ook beschikt het over meerdere gedetaileerde velden, waardoor deze tool uitgebreide mogelijkheden biedt voor samenwerking en informatie-uitwisseling. Met de zoekfunctie van NN4D Classified Ads kunnen leden direct zien of een ander lid op zoek is naar wat ze aan te bieden hebben, of aanbiedt wat ze nodig hebben. NN4D Classified Ads is nu beschikbaar met advertenties die inmiddels wereldwijd zijn gepubliceerd voor banen, projecten, platforms en diensten.

Ga naar http://www.nn4d.com/classified/loadBrowseClassified.do voor volledige informatie over NN4D Classified Ads.