Business2Businessdagen 2010 in Ahoy Rotterdam


Ondernemen in het economisch hart van Nederland

ROTTERDAM, 20101012 -- Nog 2 weken en dan opent de eerste editie van de Business2Businessdagen Groot Rijnmond (B2Bdagen) op dinsdag 26 & woensdag 27 oktober van 14.00 tot 21.00 uur haar deuren in Ahoy Rotterdam. In navolging van de B2Bdagen Haarlemmermeer en regio Schiphol, waarvan 13 & 14 oktober alweer de 3e editie gaat plaatsvinden, wordt nu voor de regio Rijnmond een gelijkwaardig event neergezet. Inmiddels zijn de inschrijvingen voor de B2Bdagen Groot Rijnmond nagenoeg rond. Met ruim 100 bedrijven een waardige start van deze eerste editie.

Ahoy `the place to be' voor ondernemend Rijnmond
Het B2Bdagen concept met productpresentaties, inspirerende lezingen, workshops, gezellige netwerkborrels en beurspresentaties zorgt ervoor, dat deelname daadwerkelijk wat oplevert. Waar pure netwerkbijeenkomsten te vrijblijvend zijn en statische stand presentaties conform de vroegere Bedrijven Contact Dagen te oubollig, daar bieden de B2Bdagen uitkomst. Dat netwerken daarnaast ook genieten is, bewijst het Proeverijplein waar proeverijen, restaurants, delicatessen, traiteurs en wijnimporteurs de smaakpapillen nog eens extra verwennen.

Starters met lef
Ook is er aandacht voor startend ondernemers. Het getuigt van initiatief en moed om in deze economisch uitdagende tijden een eigen bedrijf op te zetten. Starters wordt dan ook de uitgelezen kans geboden om met een minimale investering een maximaal rendement uit hun beursdeelname te halen en hun bedrijf op de kaart te zetten door zich te presenteren op het Startersplein.

Primeur voor deelnemers aan de B2Bdagen Groot Rijnmond!
Uitsluitend gebruik maken van traditionele media volstaat niet meer. Actief zijn op social media heeft zich bewezen als een blijvende trend. En in de ontwikkeling van eigen communities wordt veel tijd en geld gestoken. De B2Bdagen is als prominent ondernemersplatform verkozen om een absolute primeur te lanceren: een op lead generation georiënteerde social media community. De community is een nieuwe manier om potentiële klanten binnen social media te bereiken en meetbare resultaten te behalen. Deelnemers krijgen een unieke, marketing tool en communiceren een heel jaar rond via zelfgemaakte, driedimensionale commercials en animerende berichten met hun doelgroep. Bezoekers surfen `inspiratiegedreven' via intelligent geordende, informatieve voorselecties, waarbij er volop uitdagingen tot interactie en `win-win' situaties zijn. Het bedrijf dat deze primeur heeft ontwikkeld is aanwezig op de B2Bdagen en geeft bezoekers en deelnemers uitleg over de unieke mogelijkheden van deze nieuwe online community.

Zorg dat u als ondernemer aan de bron staat van alle nieuwe ontwikkelingen in Groot Rijnmond en meld u nu aan als bezoeker. Vraag uw gratis entreebewijs aan via www.b2bdagen.nl en schrijf u in voor het interessante congresprogramma met uiteenlopende onderwerpen van verkooptraining, social media tot merkbescherming. Op vertoon van uw entreekaart krijgt u bovendien 50% korting op de parking fee bij Ahoy.

Wenst u uw bedrijf nog te presenteren op de B2Bdagen? Informeer dan bij de organisatie naar de last minute mogelijkheden.

Wat: Business2Businessdagen 2010
Waar: Ahoy Rotterdam,
Ahoyweg 10 3084 BA ROTTERDAM
Wanneer: Dinsdag 26 en woensdag 27 oktober
Openingstijden: 14.00 uur tot 21.00 uur
E-mailadres: info@b2bdagen.nl
Website: www.b2bdagen.nl
Telefoonnummer: 078- 6410601
Entree: Gratis





Ingezonden persbericht