Unieke Breda retrotas bij nieuwe variant Breda Bier


Breda Bier in `oud' jasje

BREDA, 20101026 -- De nieuwste variant van Breda Bier is vanaf maandag 1 november verkrijgbaar bij 14 Albert Heijn filialen in Breda en omgeving. Het betreft een sixpack met flessen welke geïnspireerd is op het originele label uit de jaren `60 en dit jaar is gepresenteerd bij de Nassaudag. Bovendien krijgt men bij aankoop van vier nieuwe 6-packs tijdelijk een unieke Breda Bier retrotas. Met deze actie ondersteunen Albert Heijn en bierbrouwer AB-InBev de restauratie van de Grote Kerk.

Eric Westenburg, voorzitter van het Steunfonds Grote Kerk: "We waarderen het enorm dat Albert Heijn en AB-InBev ons al 4 jaar steunen met de verkoop van Breda Bier en daarmee door blijven gaan. Uiteraard gaat onze dank ook naar alle Bredanaars die dit initiatief blijven ondersteunen door het kopen van Breda Bier. Ik verwacht dat deze nieuwe fraaie verpakking en de Breda Bier tas het hart van vele Bredanaars sneller zal doen kloppen!"

Impuls

Frank van Vliet, directeur Retail van InBev Nederland: "Vanaf 1 november krijgt iedereen die vier 6-packs Breda flesbier koopt bij één van de 14 filialen van Albert Heijn in de regio Breda, een unieke Breda Bier retrotas. Daarmee geven we de verkoop van Breda Bier een extra impuls, die uiteraard ook de Grote Kerk ten goede komt. We weten uit ervaring met de Jupiler retrotas dat deze tassen ontzettend geliefd zijn. Een Breda Bier tas zou daarom zeker voor iedereen die trots is op zijn stad een must-have moeten zijn."
Frank Vastbinder, operational manager van Albert Heijn: "Onze klanten blijven enthousiast over Breda Bier dus ik verwacht dat we ook nu weer een mooi bedrag voor de Grote Kerk kunnen inzamelen. Daarmee wordt de restauratie van de Sint Christoffel muurschildering ondersteund."

Steun de Grote Kerk met Breda Bier

Met de verkoop van Breda Bier steunen Albert Heijn en bierbrouwer AB-InBev ook in 2010 de restauratie van de Grote Kerk in Breda: van ieder verkocht blikje of fles doneren de bedrijven 10 Eurocent aan de kerk die ook de verpakking van Breda Bier siert. Breda Bier is verkrijgbaar bij 14 filialen van Albert Heijn in regio de Breda:
Breda (Nieuwstraat 45, Valkeniersplein 2, Ginnekenweg 46, Pastoor van Spaandonkstraat 46, Oude Terheijdenseweg 18, Flierstaat 51, Haagdijk 108, Kesterenlaan 150 en in de winkelcentra De Burght, Hoge Vucht, Bisschopshoeve, Heksenwiel en Brabantplein) en Prinsenbeek (Beeksestraat 55). Breda Bier is leverbaar in een 50 cl. blik of 25 cl. flesbier in sixpack. Tijdelijk ontvangt men bij aankoop van vier 6-packs Breda flesbier gratis de unieke Breda Bier retrotas - zolang de voorraad strekt.





Ingezonden persbericht