Amber Music en Grand Café Buddy's starten samenwerking


ROTTERDAM, 20101026 -- Amber Music, het Haagse artiestenbureau met een landelijke dekking, is een unieke samenwerking aangegaan met Grand Café Buddy's uit Rotterdam. De feesten die zij gaan houden een platform aan zangers, zangeressen, duo's en groepen om zich aan een breed publiek te presenteren en nieuwe groepen fans aan te spreken. De optredende talenten komen immers uit alle delen van het land naar de Rijnmond om zich daar te profileren.

Buddy's wordt één van de plekken in Nederland waar de muzikanten zich kunnen tonen op een een locatie waar potentiële liefhebbers zitten. Het complex in Rotterdam staat er immers om bekend dat zij bijna wekelijks boeiende evenementen houdt. Een ideaal café voor Bianca Damen van Amber Music, omdat de artiesten van haar niet alleen een vruchtbare bodem voor hun kwaliteiten aantreffen, maar zich zo ook kunnen ontwikkelen. Wie vandaag bij Buddy's komt om te feesten, ziet de sterren van morgen.

Het begint allemaal op zondag 31 oktober als vanaf één uur 's middags een keur aan artiesten acte de presence geeft aan de Mezenhof 1 in Rotterdam-Zuid voor het jubileum van Amber Music. De bekendste van hen zijn de Haarlemmer Jay Jay Jay Bauer, die de afgelopen maanden in alle hitparades heeft gestaan met `Ik wil de hele zomer zonnen' en Michel Wolsink. De Achterhoeker boekte in de lente veel succes op de hitparades met `Steeds weer als ik jou zie'. Momenteel viert hij successen in zowel België als Duitsland.

Op zaterdag 27 november gaat het al weer verder met een Hollandse en Engelse Avond waarop wederom volop artiesten zich van hun beste zijde laten zien. Waarna er voor zaterdag 18 december een Nederlandstalig Kerstgala staat gepland.





Ingezonden persbericht