Prof. Anton van der Geld signeert op Boekenbeurs 2010 in Antwerpen


ANTWERPEN/'S-HERTOGENBOSCH, 20101026 -- Op de eerste dag van de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerpen, 31 oktober, vindt i.v.m. de 3de druk binnen het jaar van zijn boek `Je leven is van jou', - goed omgaan met jezelf, relatie en werk -, een signeersessie plaats van prof. Anton van der Geld. Psycholoog Anton van der Geld analyseert wat er achter de moderne man en vrouw schuilgaat en put daarbij uit zijn ruime beroepservaring. Hij durft vele gevoelige onderwerpen aan te pakken. Het is een verrassend en veelzijdig boek voor ieders leven dat bij de lezers en de media gunstig ontvangen en beoordeeld wordt.

Het boek 'Je leven is van jou' laat in tien stappen zien hoe je leven in elkaar steekt en wat je allemaal kunt doen om te slagen en gelukkig te worden. Het is een veilig houvast, ook voor je intieme leven. Het boek biedt alle ruimte om er zelf vrij mee aan de slag te gaan. Gaandeweg kom je ook écht in gesprek met jezelf, dus tot confrontatie. Dat maakt het boek tot een praktische levensgids die je helpt jezelf, je relaties en je werk te doorzien en te ontwikkelen. Aldus prof. Ton Smits.

Informatie, beschrijvingen, uitzendingen en beoordelingen over het boek.

Beschrijvingen in o.a.: The Art of Living, De Telegraaf, Magazine Miljonair,
Goed Gevoel - gezondheid/psycho/relaties, Magazine Academy, Privé,
Cultuurmagazine Omtrent, De Overschiese Krant

Radio en TV in o.a.: TV-Business Class (Harrie Mens), BNR-Nieuwsradio, Radio Max,
Omroep Gelderland, EO-radio

Beoordelingen in o.a.:

Boekenbank België, P. Vandendaele: "Een boek dat je tot bezinning zal brengen, een weg vinden in een beter gevoel, een beter leven en een benadering van vele aspecten van het leven in hun context en op een juiste manier. Het leert de lezer ook om te gaan met de tegenslagen en de moeilijke momenten. Knap boek met heel wat wijze raad voor diegenen die op zoek zijn naar het ware geluk in dit leven. "

NBD / Biblion recensie, Redactie Vlabin-VBC, Nederland: "Met dit boek wil psycholoog Anton van der Geld de lezer helpen om een antwoord te vinden op de vraag wat hij van zijn leven wil maken.
Elk hoofdstuk sluit af met een gesprek met een bekende Vlaming of Nederlander, die open over zijn of haar leven en werk vertelt. Dit alles resulteert in een praktische psychologie om zelf mee aan de slag te gaan. Een vlot geschreven en helder boek, dat aanzet tot nadenken en zelfconfrontatie."

Vlechtwerk, Emancipatiezaken van de Vlaamse Overheid: "In de Vlechtwerksessie voor vrouwen en mannen met een managementambitie (Veerle Wullaert) beoordeelde men vijf stappen als zeer relevant uit het boek `Je leven is van jou' van prof. Anton van der Geld, Davidsfonds.
- Geniet bewust van elke fase in je leven, - Ga met minder maskers door het leven en met meer intuïtie, - Durf je type mens aan te passen, - Breng balans tussen de vrouwelijke en mannelijke kant in jezelf, - Leer geluk voelen. Op deze wijze word je geen moet-vrouw of moet-man."

Datum en tijd van de signeersessie: zondag 31 oktober 2010 van 13.30 tot 16.30 uur
Plaats: boekenbeurs zaal 3, stand 304 van uitgeverij Davidsfonds
Adres: Antwerpen Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen