Kortingscode-Shop.nl klaar voor de toekomst


Groningen, 20101026 -- Na een vliegende start is Kortingscode-shop.nl, na ruim 2 maanden, klaar voor het grote publiek. De website heeft eigenlijk alles te bieden waar de hedendaagse consument naar op zoek is op het internet. Van de eerste 10.000 bezoekers zijn er louter positieve reacties ontvangen, wat voor de eigenaar van de website Guapa Media hét bewijs is voor een potentieel succesverhaal.

Het succes zit hem volgens Mathijs Kok van Guapa Media in het combineren van de vele populaire mogelijkheden die het internet te bieden heeft . Je kunt op de website namelijk naast Youtube filmpjes van een webwinkel ook reviews schrijven. Je kunt op diverse manieren zoeken op de site waaronder op thema's, denk hierbij bijvoorbeeld aan alle webwinkels die bijvoorbeeld een actie hebben passend bij de kerstdagen.

Kortingscode-shop.nl is zo opgebouwd dat het naast gebruikersvriendelijk ook nog eens leuk wordt om te speuren naar online koopjes en kortingen. Je kunt namelijk elke pagina makkelijk delen op o.a. Hyves, Facebook en Twitter. Daarnaast bevat de website een eigen community, je kunt heel gemakkelijk je eigen profiel aanmaken en met laten zien aan je vrienden en kennissen welke kortingsacties of webwinkels jouw favorieten zijn.

Kortom een leuke website die niet alleen klaar is voor de toekomst maar ook nog eens meer biedt dan andere online korting websites.

Kortingscode-shop.nl