Gemeente Hattem

Persbericht

Hattem, 12 augustus 2010

De gemeente bereidt zich voor, helpt u mee?

Dinsdag 26 oktober 2010 organiseert de gemeente Hattem een grote rampenoefening "Opvang en Verzorging". Hiervoor zoekt de gemeente figuranten.

Wie mogen meedoen?
Dat is makkelijk: iedereen. Dus geef naast uzelf ook uw ouders, kinderen, grootouders, neefjes, nichtjes, tantes, ooms, buren, vrienden, kennissen etc. etc. op. Als een vereniging figuranten opgeeft, krijgt de vereniging E 5,= per figurant. Leuk geld verdienen dus voor de club.

Wat moet u daarvoor doen?
Als figurant moet u op dinsdag 26 oktober 2010 van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig zijn in MFC de Marke. U krijgt iets te eten en te drinken plus een aardigheidje na afloop. U hoeft geen gekke rollen te spelen. Wel kan het zo zijn dat u een briefje krijgt met daarop een vraag, die u aan een van de aanwezige hulpverleners moet stellen. Dat hoort u daar ter plekke.

Wat krijgt u ervoor terug?
Alle verenigingen krijgen E 5,= per opgegeven persoon. U krijgt iets te eten en te drinken. Plus een aardigheidje na afloop. Het Rode Kruis is aanwezig. Kortom, u kunt zich er best even vermaken.

Bij wie kunt u zich opgeven?
Wilt u meewerken aan de rampenoefening? Dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Monique Holtkuile via holtkuile@hattem.nl. Vergeet in de mail niet te vermelden dat u zich aanmeldt voor de rampenoefening van 26 oktober. Ook zijn uw naam, adres, postcode en telefoonnummer noodzakelijk voor opgave. U kunt zich tevens aanmelden via de publieksbalie 038-4431616.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met gemeente Hattem, afdeling Veiligheid, Arnoud Bos of Monique Holtkuile, telefoon 038-4431616

Einde persbericht.