Ingezonden persbericht


Utrecht, 14 oktober 2010

Jamie in 30 minuten
Vanaf 26 oktober in de winkel!

Klik op de cover van het boek voor een digitaal inkijkexemplaar!

Jamie in 30 minuten
Auteur: Jamie Oliver
Gebonden met stofomslag, 288 pagina's
ISBN 978 90 215 4924 8
Prijs: ¤ 29,95

Verschijningsdatum:
26 oktober 2010

Fast food maar dan wél gezond. Laat dat maar over aan Jamie! Met zijn Jamie in 30 minuten verrast onze wonderboy je met 50 fantastische, complete en verse maaltijden die je stuk-voor-stuk binnen een half uur op tafel zet. 'Geen tijd' is nooit meer een excuus om niet te koken. Vanaf nu elke dag Jamie op tafel!

In dertig minuten een heuse chicken pie uit de oven met Franse boontjes en bosbessen met slagroom na, of een maaltijd van Marrokaanse lamsboutjes met couscous en granaatappelshake. En wat dacht je van gegrilde sardientjes met waterkers en romige chocolademousse toe? Kan niet? Ha! Dan ken je Jamie nog niet. Sterker, je kent jezelf nog niet! Want ook jij kan in een half uur een complete, superlekkere maaltijd koken, bakken, braden, flamberen, kortom: fiksen.

Alles wat je nodig hebt, is een toporganisatie van je keuken. Met alle materialen op de juiste plek, je ingrediënten binnen handbereik, een paar handige trucjes en natuurlijk Jamie's slimme minuut-tot-minuut begeleiding. Door de manier waarom Jamie de recepten op een hele unieke manier heeft geschreven wordt multitasking een eitje! Dat maakt dit boek zo bijzonder. Terwijl je de boontjes dopt, komt de oven al op temperatuur en ronkt de mixer op de achtergrond gezellig mee; een snelle en stijlvolle maaltijd is zo geboren!

Oké, het is even wennen... Maar als je de smaak eenmaal te pakken hebt, wil je nooit meer anders. Waar je vroeger automatisch afstevende op de kant-en-klare maaltijden, krijg je nu oog voor wat er allemaal nog meer kan in de tijd dat je een pizza opwarmt. Laat je inspireren door de fantastische foto's in Jamie in 30 minuten en benut elke minuut optimaal onder Jamie's bezielende leiding. Je zult versteld staan van jezelf!

Jamie in 30 minuten is binnenkort ook te zien op RTL4.

Er zijn beperkte interviewmogelijkheden.