Gemeente Apeldoorn

GROS organiseert startersbijeenkomst voor uitkeringsgerechtigden

Het Gemeentelijk Regionaal Ondernemers Steunpunt (GROS) organiseert maandelijks de startersbijeenkomsten 'van uitkering naar eigen bedrijf' voor uitkeringsgerechtigden. Op 26 oktober vindt de eerstvolgende startersbijeenkomst plaats van 14.30 - 16.30 uur in het Werkplein Activerium. De bijeenkomst staat in het teken van oriëntatie op ondernemerschap. Bezoekers komen alles te weten over het starten van een eigen bedrijf.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor inwoners van Apeldoorn en omgeving die een uitkering ontvangen op basis van de WW, WWB, WIA, WAO, WAZ, WAJONG. Tijdens de informatiebijeenkomsten komen alle facetten van het ondernemerschap aan bod. Er wordt een beeld geschetst van wat er allemaal bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken, ervaringsdeskundigen vertellen hun verhaal en er is ruimte tot het stellen van vragen. Het staat iedereen vrij om te komen, bezoekers hoeven nog geen uitgedacht bedrijfsidee te hebben.

Het GROS

Het GROS is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Apeldoorn en Deventer. Ze biedt financiële ondersteuning, begeleiding en advies aan startende ondernemers die in een uitkeringssituatie zitten. Het GROS stimuleert uitkeringsgerechtigden te starten met hun onderneming.

Einde persbericht




Gemeente Apeldoorn