Ingezonden persbericht


Ronald Stassen nieuwe commercieel manager Rackserver

Tilburg, 26 oktober 2010 - Rackserver, leverancier van hardware voor serverparken en datacenters, heeft vanaf vandaag een nieuwe commercieel manager: Ronald Stassen. Stassen werkte als commercieel manager bij ACES Direct, dat evenals Rackserver deel uitmaakt van Eyeti groep.

Rackserver levert servers, KVM- en netwerkswitches, servermanagement en storageoplossingen. Met een ervaren team worden built-to-order systemen samengesteld voor een klantgroep met uiteenlopende wensen en behoeften. "De kansen voor Rackserver om beproefde technologie toe te passen in server- en storageoplossingen voor het middenbedrijf en datacenters zijn enorm. Er gebeurt natuurlijk ook veel rondom cloud computing. Dat zijn ontwikkelingen die we nauwgezet volgen. Het is voor mij dan ook een enorme uitdaging om Rackserver te gaan versterken en de koers van het bedrijf mede te bepalen" aldus Stassen over zijn nieuwe functie.

De komende periode staat in het teken van strategie en het specifiek verder bouwen aan oplossingen die inspelen op de toekomst. Stassen: "Onze bijzondere aandacht zal gaan naar secundaire storage, repliceren van data, virtualisatie, Virtual Tape Library en hybride data-opslag. Onze huidige en toekomstige klanten zien ruim 20 jaar ervaring terug in een oplossing, die gewoon doet waar behoefte aan is. Daarnaast wordt deze oplossing geboden door een stabiele, vooraanstaande IT-partner en dat geeft mij veel energie."

Over Rackserver

Rackserver is leverancier van hardware voor serverparken en datacenters en levert onder andere servers, KVM- en netwerkswitches, en servermanagement- en storageoplossingen. De producten van Rackserver kenmerken zich door hun concurrerende prijsstelling, snelle inzetbaarheid en kwaliteitscomponenten. Daarmee zijn ze bij uitstek geschikt als laagdrempelige (instap)oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen. De high-end oplossingen van Rackserver zijn ook geschikt voor grote(re) bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.rackserver.nl

Noot voor de redactie (