Politie Hollands Midden Politie Hollands Midden

Datum: 26 oktober 2010

(

Reeuwijk Verdachte aangehouden i.v.m. aantreffen dode vrouw Reeuwijk Dinsdagochtend 26 oktober is een 47-jarige man uit Reeuwijk aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 32-jarige vrouw uit Reeuwijk. Hij had zich even daarvoor gemeld bij de politie.

De vrouw werd donderdag 21 oktober rond 16.15 uur dood aangetroffen in haar woning in de De Jongstraat. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie is direct een grootschalig rechercheonderzoek gestart met een team bestaande uit 35 rechercheurs.

Groene Ford Fiësta Politie Hollands Midden is in het onderzoek dringend op zoek naar een groene Ford Fiësta uit 2002 met kenteken 26-JG-GK en lichtmetalen velgen. Op bijgevoegde foto's staat een vergelijkbare Ford Fiësta.

Getuigenoproep De politie is op zoek naar mensen die deze auto vanaf woensdag 20 oktober 2010 hebben gezien of weten waar de auto nu is. De politie zoekt ook mensen die op woensdag 20 of donderdag 21 oktober het slachtoffer hebben gezien of verdachte omstandigheden hebben opgemerkt in de De Jongstraat of omgeving. Ook als ze andere informatie hebben die kunnen bijdragen aan het oplossen van deze zaak kunnen ze contact opnemen met de politie. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844. Getuigen kunnen ook contact opnemen met de Nationale Criminele Inlichten Eenheden via 079-3458999.