NewsMaster lanceert www.MobileGuide.be

26/10/2010 16:27

Solution 2.0

Dé referentiesite in België voor gsm's, smartphones en tablets

Een première in België: een website exclusief gewijd aan gsm's, hun toepassingen en de razendsnelle evolutie in mobiele communicatie. MobileGuide is in eerste instantie bedoeld voor al wie op zoek is naar een mobiel toestel en dat optimaal wil leren gebruiken.

De website, die twee keer per dag wordt geüpdatet, toont alle nieuwigheden over mobiele telefonie en communicatietools. Alles heet van de naald! Verder op de site: tests van meer dan 80% van de in België verkochte mobiele telefoons, vergelijkingen en verrassende themadossiers. Bovendien besteedt de website veel aandacht aan accessoires, toepassingen voor smartphones en iPads. De Nederlandstalige en Franstalige bijdragen op MobileGuide worden aangeleverd door een onafhankelijke redactie die drie objectieven heeft:

Educatief

MobileGuide profileert zich als dé referentie en wil alle vragen van gebruikers beantwoorden in een razendsnel evoluerende en steeds complexer wordende sector.

Praktisch

MobileGuide kiest voor interactie met lezers. Zo peilt de site naar hun reacties én kunnen zij op alle rubrieken vrij reageren. Dankzij de inbreng van surfers, wordt de aangeboden informatie aangevuld en verder uitgediept.

Toekomstgericht

MobileGuide wil niet alleen volledig zijn. Via thematische dossiers worden trends van bij het prille begin gevolgd en aan het brede publiek toegelicht.

Surf nu snel naar www.mobileguide.be

MobileGuide is een initiatief van NewsMaster, als uitgever gespecialiseerd in de aanlevering en het beheer van redactionele inhoud via elektronische kanalen. "Het aantal smartphones dat in België circuleert, steeg in één jaar met 115,7% (308.300, bron: GSK)", vertelt Martial Chouvel, initiatiefnemer van NewsMaster, een afdeling van Solution 2.0. "We hebben op die onstuitbare groei geanticipeerd door een website te lanceren die de bezoekers tastbaar op weg kan helpen. Van bij de start wist het initiatief heel wat mensen te overtuigen. We zijn momenteel de enigen die onafhankelijke informatie verschaffen omtrent alle telefoons, alle merken en alle toepassingen, op welk platform die ook werden ontwikkeld." NewsMaster dankt het welslagen van MobileGuide eveneens aan zijn technische partner: het agentschap Walking Men, dat instond voor de grafische uitwerking en de technische realisatie van de website.

U kan steeds contact opnemen met:

Martial CHOUVEL

Founder NewsMaster

+32 (0) 475 49 65 78

Frédéric MAHOUX

Managing Partner NewsMaster

+32 (0) 495 57 89 97

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel