Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 26 oktober 2010

Abrisud kiest voor TOT-PR

TOT Public Relations heeft onlangs Abrisud zwembadoverdekkingen aan haar portfolio toegevoegd. Abrisud heeft besloten de persactiviteiten op de Nederlandse markt onder te brengen bij dit Rotterdamse PR bureau. De PR aanpak zal voornamelijk gericht zijn op het verhogen van de naamsbekendheid van het merk op zowel de consumenten- als de professionele markt.

Abrisud
Abrisud is de Europese leider in het ontwerp en de fabricage van zwembadoverdekkingen. Opgericht in 1996 combineert Abrisud design met functionaliteit, veiligheid en comfort. De overdekkingen die worden geïntegreerd in de omgeving zijn momenteel verkrijgbaar in 11 landen. Abrisud heeft meerdere internationale prijzen in de wacht gesleept zoals de Trophée INPI de l'innovation en de ZILVEREN TROFEE in de categorie 'design' op de Zwembad & Spa Beurs van Parijs.

TOT Public Relations

TOT-PR is een PR- en communicatiebureau met ruim 18 jaar ervaring dat zich sinds enige tijd naast Food&Drinks ook richt op Interieur&Design. Voor merken binnen deze branche is het bureau verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie en promotieactiviteiten op de Nederlandse markt.