Ingezonden persbericht


26 oktober 2010

Vanavond 21:50 uur

Onbekende dode vrouw gevonden in Zeebrugge Gewelddadige overval op 88-jarige vrouw Overval tankstation Kaatsheuvel Overige zaken in de uitzending

Onbekende dode vrouw gevonden in Zeebrugge

Op dinsdag 17 augustus zien 2 kinderen in de duinen bij Zeebrugge een hand boven het zand uitsteken. De hand blijkt van een vrouw, ze is verstikt en ligt mogelijk al enkele weken tot 6 maanden in het zand. Wie ze is blijft een raadsel, vandaar dat besloten wordt tot het maken van een gezichtsreconstructie van de vrouw.

Gewelddadige overval op 88-jarige vrouw

Een 88-jarige vrouw in het Friese Grou is op 4 oktober het slachtoffer van een gewelddadige overval. 's Avonds om 19:45 uur tikt iemand op het achterraam van het huis op de Meersweg in Grou en daarna wordt er aangebeld. Het tikje op het raam doet de buurvrouw ook altijd, dus doet de vrouw nietsvermoedend open. Een man duwt de deur open en zegt eerst dat hij van de Zorg is maar eist daarna meteen geld.

Overval tankstation Kaatsheuvel

Bij tankstation Haan aan de Heeswijkstraat in Kaatsheuvel is op woensdagavond 18 augustus een medewerkster aan het werk. Net na 20:00 uur komt een man de shop binnen en bestelt sigaretten. De vrouw draait zich om, om de sigaretten uit het schap te pakken. Als ze weer terugdraait, ziet ze dat de man een pistool in zijn hand heeft

Overige zaken in de uitzending

Rijkevoort: gewelddadige overval op gezin in woning Capelle a/d IJssel: straatroof waarbij bejaarde dame slachtoffer is geworden Heerhugowaard: ramkraak juwelier aan de Middenwaard.