NVLF



---

09 juli 2010
Vakgebied

De Zuidelijke Eerstelijnsdag in voorbereiding

90 Workshops over de toekomst van de zorg.

Woensdag 27 oktober 2010 wordt in het Beursgebouw in Eindhoven de Zuidelijke Eerstelijnsdag gehouden.

Dagprogramma
Het dagprogramma is rond, 90 workshops worden gerealiseerd en diverse thema's komen aan bod: `De toekomst van de zorg: de patiënt centraal', `Kwaliteit/Continuïteit', `Samenwerking', `Bedrijfsvoering', `Taakherschikking' en `Preventie'. Ook de NVLF heeft twee workshops georganiseerd namelijk Fysiotherapeutisch en Logopedische Behandelmogelijkheden bij Klachten van de Ademhaling (COPD, HV, ademdysfunctie) en Het Gebruik van Meetinstrumenten in de Dagelijkse Zorgpraktijk

Inschrijven voor een bezoek
Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor een bezoek. Maak uw keuze uit het ruime aanbod van workshops en lezingen. Inschrijven is kosteloos. Deze dag biedt u een uitgelezen kans om op informele wijze contacten te leggen, (oud-)collegae te ontmoeten en tot vijf workshops bij te wonen. Inschrijven kan op:
http://www.eerstelijnsdag.nl/site/alias__zuid/programma/534/programma.a spx

Accreditatie
Voor alle beroepsgroepen in de eerste lijn (m.u.v. mondzorg) is accreditatie aangevraagd voor het bezoeken van de vakdag en het volgen van vier workshops.

Standhouders
Meer dan 130 standhouders hebben zich ingeschreven waaronder de NVLF. Er is een verscheidenheid aan bedrijven en instanties aanwezig, zoals toeleveranciers, beroepsverenigingen, patiëntenverenigingen, ICT bedrijven, telemedicatie bedrijven, financiële instellingen, hogescholen, universiteiten en diagnostische centra.

Volg ons op Linked-In
Als vak- en netwerkevenement kunnen we natuurlijk niet ontbreken op Linked-In. Sinds kort zijn wij daar te volgen. Sluit u aan bij het Zuidelijke Eerstelijns Netwerk:
Hier vinden diverse discussies plaats en wordt u geïnformeerd over de nieuwste feiten en vorderingen, zo ook over de uitkomst van de accreditatie voor de overige beroepsgroepen.