NVLF



---

08 september 2010
Vereniging

Eerste Zuidelijke Eerstelijnsdag in de maak

NVLF aanwezig met stand.

Op 27 oktober 2010 vindt in het Beursgebouw te Eindhoven voor het eerst de Zuidelijke Eerstelijnsdag plaats. Een vakdag voor de eerstelijns zorgverlener, met meer dan 135 standhouders en een programma van bijna 90 workshops.

Workshops
Alle landelijke eerstelijns beroepsverenigingen nemen deel aan dit evenement en leveren hun bijdrage aan een indrukwekkend programma rondom het hoofdthema `De Toekomst van de Zorg - De Patiënt Centraal'. Ook de NVLF verzorgt enkele workshops.

Beursdeel
Op het beursdeel wordt een simulatieplaza gerealiseerd, waar de nieuwste ontwikkelingen te volgen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van groepsconsulten. Diverse diagnostische centra presenteren zich op het diagnostiekplein. Onder de standhouders bevinden zich beroepsverenigingen zoals de NVLF, ICT-bedrijven, leveranciers van instrumenten en praktijkbenodigdheden, financiële instellingen, pharmaceuten, uitgeverijen en vele andere aanbieders. Natuurlijk is er ook ruimte en geschikte accommodatie voor informele ontmoetingsmomenten.

Accreditatie
Voor alle disciplines in de eerste lijn is accreditatie aangevraagd voor een bezoek aan het beursdeel, in combinatie met het volgen van vier workshops. Voor logopedisten zijn 8 accreditatiepunten toegewezen.

Inschrijven
De Zuidelijke Eerstelijnsdag is geopend tussen 10.30 en 19.00 uur en gratis te bezoeken. Alle eerstelijns zorgverleners en managers of vertegenwoordigers van eerste- en tweedelijns zorginstellingen zijn van harte welkom. Inschrijven kan op www.eerstelijnsdag.nl