Watersportverbond - KNWV

Uitnodiging bijeenkomst Platform Wedstrijdsport

dinsdag 14 september 2010

Vertegenwoordigers van klassenorganisaties en wedstrijdgevende verenigingen worden hierbij uitgenodigd om op woensdagavond 27 oktober 2010 naar Nieuwegein te komen voor een bijeenkomst van het platform wedstrijdsport.

Op 1 december 2009 is dit platform formeel opgericht met als doel om twee keer per jaar bijeen te komen om alle zaken aangaande operationele en beleidsmatige aspecten van het wedstrijdzeilen in Nederland te bespreken. De input vanuit de klassenorganisaties en wedstrijdgevende verenigingen, deelnemers aan het platform, wordt waar mogelijk in het beleid van de sector wedstrijdsport verwerkt. U wordt in dit kader nadrukkelijk verzocht om voor 27 oktober agendapunten aan te dragen. Â
Tijdens de oprichtingsavond waren ruim 90 organisaties
vertegenwoordigd. Toen werd al door de zaal aangegeven dat men op 'pragmatische wijze concrete problemen wilde aanpakken', en dat zal nu opnieuw de insteek zijn. Lees ook Grote opkomst bij oprichting Platform van 4 december 2009.
http://www.watersportverbond.nl/Content.aspx?sid=1&cid=&mid=2&ctl=detai ls&nid=784

U kunt zich per e-mail aanmelden bij het secretariaat via
denise.willaarts@watersportverbond.nl onder vermelding van Naam, Functie en Organisatie (die u vertegenwoordigt). Tevens kunt u via deze ingang uw agendapunten aandragen.