Gemeente Winterswijk

Extra inspraakmogelijkheid begroting op 27 oktober

Extra inspraakmogelijkheid begroting op 27 oktober

Burgers, bedrijven en instellingen kunnen hun opvattingen kenbaar maken aan de fracties van de gemeenteraad

Wilt u nog vóór de begrotingsvergadering op 3 en 4 november aanstaande uw opvattingen over de gemeentelijke begroting kenbaar maken aan de fracties van de gemeenteraad? Dat kan. Op woensdag 27 oktober om 19.30 uur wordt in de raadzaal daarvoor speciaal gelegenheid gegeven.

Alle fracties zijn dan aanwezig. Zij willen uw opvattingen over de programmabegroting en de bezuinigingsvoorstellen graag horen.

Tijdig gebruik maken van het spreekrecht is van belang. Als u met inspreken wacht tot het begin van de begrotingsvergadering op 3 november dan bent u mogelijk te laat. De fracties hebben hun standpunten dan doorgaans al bepaald. Beter is het de fracties eerder toe te spreken.

Insprekers dienen op 27 oktober aanstaande vóór 19.30 uur aanwezig te zijn. Aanmelding vooraf bij de griffie is wenselijk, maar niet noodzakelijk. Insprekers worden verzocht hun opmerkingen en vragen zakelijk en beknopt weer te geven.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de griffie van de gemeente Winterswijk, telefoon (0543) 543 543 of per e-mail: raadsgriffier@winterswijk.nl.