Gemeente Heemskerk


woensdag, 20 oktober 2010

Wethouder Beentjes opent BROEM-dag in de Stut

Wethouder Cees Beentjes opent op woensdag 27 oktober de BROEM-dag in de Stut. Veilig Verkeer Nederland/afdeling Beverwijk/Heemskerk organiseert deze rijvaardigheidstrainingsdag voor automobilisten van 50 jaar en ouder.

Tijdens deze dag kunnen 50-plussers hun rijvaardigheid en verkeerskennis testen. Er wordt een rit gemaakt met een gecertificeerde rij-instructeur die advies geeft over het rijgedrag. De nieuwste verkeersregels worden onder de aandacht gebracht van de cursisten en de reactiesnelheid wordt getest. Ook kunnen de deelnemers hun ogen en oren laten checken door een opticien en audicien. Na afloop ontvangen de deelnemers een naslagwerk, samengesteld door ANWB, BOVAG en Veilig Verkeer Nederland. De zaal gaat open om 9.00 uur, om 9.30 uu begint het programma, dat is afgelopen om 16.30 uur. Deelname aan deze dag heeft geen consequenties voor het rijbewijs.

Aanmelden
Er zijn nog plaatsen vrij. Wie mee wil doen kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar joopvantunen@remove-this.planet.nl, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Of stuur een briefje met dezelfde gegevens naar VVN Beverwijk/Heemskerk, Kruipwilg 10, 1964 MC Heemskerk. Deelname kost 25 euro.

---