Gemeente Beek


Thema-bijeenkomst Verkeersarrangement Genhout

Onder de noemer âVerkeersarrangement Genhoutâ organiseert de gemeente op 27 oktober a.s. om 19.30 uur in Gemeenschapshuis ât Trefpunt een thema-bijeenkomst over het verkeer in Genhout. De bijeenkomst wordt geleid door een neutrale voorzitter die werkzaam is voor het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL).

Uitgangspunt is dat de bewoners samen de knelpunten in Genhout in beeld brengen. Vervolgens wordt uit de aanwezigen een werkgroep geformeerd die tijdens 2 vervolgbijeenkomsten samen met de gemeente, politie en Veilig Verkeer Nederland onder begeleiding van het ROVL voorstellen zal doen om de problemen op te lossen. De voorstellen van de werkgroep worden tijdens een afrondende bijeenkomst gerapporteerd aan de andere bewoners en daarna voorgelegd aan het college.

Het is van groot belang dat de maatregelen breed worden gedragen. Het college hecht er dan ook grote waarde aan dat zoveel mogelijk mensen de startbijeenkomst op 27 oktober bijwonen.

Om een indruk te krijgen van het aantal bezoekers, worden belangstellenden verzocht, zich uiterlijk 22 oktober a.s. aan te melden. Dit kan tijdens kantooruren telefonisch bij de heer H. Jorissen, tel. 046-4389286. Bij hem kunt u ook terecht voor nadere informatie. U kunt tevens schriftelijk (Postbus 20 6190 AA Beek) of per e-mail (info@gemeentebeek.nl) reageren.
Â