Gemeente Den Haag

HIP Ypenburg presenteert: 'Kom (uithuilen) bij Theater Draad'

Gepubliceerd: 22 oktober 2010 Laatste wijziging: 22 oktober 2010

Kom uithuilen bij Theater Draad op 27 oktober 2010

Huilen in Den Haag, wie heeft er wel eens moeten Huilen in Den Haag, om Den Haag, door Den Haag, als gevolg van de Haagse Politiek, wanneer lag je huilend van het lachen op straat in Den Haag, is Den Haag een stad om te janken? `KOM (UIT)HUILEN BIJ THEATER DRAAD' op woensdag 27 oktober 2010 van 14.00 - 15.00 uur in HIP Ypenburg. Historisch Den Haag , Bibliotheek Ypenburg, Schrabber 8 Den Haag. Bereikbaar met tram 15.

Welke verhalen van de mensen in Ypenburg gaan er schuil achter de titel Huilen in Den Haag. Welke associaties hebben mensen hierbij, herinneringen aan verdrietige, ontroerende of tot tranens toe lachwekkende gebeurtenissen uit hun leven.

Theater Draad maakt terugspeeltheater, een vorm van improvisatietheater dat gebruik maakt van de verhalen uit het publiek. De acteurs en muzikanten zetten dat ter plekke om in theater, de ene keer meer beeldend, de andere keer meer verbaal of muzikaal. `Kom (Uit)Huilen bij Theater Draad' - als titel gekozen voor de bijdrage van theater Draad aan het festival Huilen in Den Haag.

Kom op woensdag 27 oktober 2010 naar het Historisch Informatiepunt in Bibliotheek Ypenburg. Vertel uw/je verhaal rond het festivalthema Huilen in Den Haag en beleef uw/je verhaal opnieuw. Theater Draad speelt wat u/je vertelt en mogelijk gaat u/ga je met een traan en een glimlach weer naar huis en denkt: `het was zo slecht nog niet, dat Huilen in Den Haag'