Gemeente Duiven


Hernieuwde inschrijving PLOEN ZUID 2de FASE terp Eiken


----------
Nog 1 bouwkavel te koop!

Op terp Eiken worden in totaal 9 kavels ten behoeve van particulier opdrachtgeverschap uitgegeven hiervan is nog 1 kavel beschikbaar.

Het beschikbare kavel:

* kavel DPZ 1

* aan het begin van de terp Eiken.

* oppervlakte ongeveer 340m2.

* prijs circa ¤ 129.200,-
Deze kavel is bestemd voor de bouw van een halve twee-onder-een kap woning. Te samen met de bouwer op de aangrenzende kavel dient u een hele twee-onder-een kap woning te realiseren. Het aangrenzende kavel is reeds aan een bouwer toegewezen.

Wilt u bouwen op deze locatie, schrijft u zich dan nu in op deze kavel.

Inschrijven en meer informatie
U kunt zich schriftelijk inschrijven voor deze kavel middels het inschrijfformulier.

Het inschrijfformulier kunt u opsturen per post of afgeven bij de sectorbalie Grondgebied. Het is niet mogelijk om een inschrijfformulier te mailen of te faxen.

U kunt zich tot 10 november aanstaande inschrijven voor deze kavel. Voor de uitgifte van percelen op terp Eiken is een informatiepakket samengesteld, dit informatiepakket is te downloaden via onze website.

Toewijzing en procedure
Na afloop van de inschrijftermijn vindt de toewijzing plaats, bij meer dan 1 inschrijving zal er een loting plaatsvinden door de notaris op basis waarvan de toewijzing geschiedt.

Na toewijzing en acceptatie krijgt de potentiële koper gedurende een periode van 4 maanden de mogelijkheid om samen met de andere bouwer een bouwplan te ontwikkelen en de financiële haalbaarheid hiervan onderzoeken. Grondoverdracht en betaling geschiedt op het moment dat de vergunning wordt verleend. De potentiële kopers worden hierover te zijner tijd nader geïnformeerd.

Vragen?
Heeft u vragen over de kavel of de inschrijfprocedure? Stelt u deze dan bij voorkeur per email c.aalten@duiven.nl . Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met mevrouw C. Aalten u bereikt haar dinsdag tot en met donderdag op telefoonnummer 0316- 279 322 begin_of_the_skype_highlighting 0316- 279 322 end_of_the_skype_highlighting