Gemeente Winterswijk



Vakantiepark Twee Bruggen ANWB Eurotop camping

Vakantiepark de Twee Bruggen in Winterswijk heeft van de ANWB het predikaat ANWB Eurotop gekregen. Vanaf 2011 mogen zij zich voegen tot een selecte groep van de beste campings in Europa. De Stichting Winterswijk Marketing vindt dat de camping hiermee laat zien dat Winterswijk veel te bieden heeft op het gebied van kampeervakanties en overhandigde eigenaar Hendrik Jan Mensink als blijk van waardering een 100% Winterswijk vlag.

De ANWB heeft Vakantiepark de Twee Bruggen beoordeeld op een aantal criteria. Zij hebben het predikaat uiteindelijk gekregen vanwege het feit dat ze een gezinscamping zijn, een unieke ligging hebben, uitstekend sanitair hebben, de vele extra's die de camping biedt en een goede gastvrijheid. Vakantiepark de Twee Bruggen behoort daarmee tot het neusje van de zalm van de campings. In een reactie zegt eigenaar Hendrik Jan Mensink:" We hebben hier jaren naar toegewerkt. We hebben afgelopen jaren flink geïnvesteerd in ons bedrijf. Niets is daarbij omgemoeid gebleven. We hebben nieuwe vakantiewoningen geplaatst, het sanitair vernieuwd, privé sanitairvoorzieningen aangelegd, de wegen vernieuwd, de groenvoorziening opnieuw aangelegd, glijbanen en speeltoestellen vernieuwd en ga zo maar door. Al met al is de totale uitstraling veranderd. Daarbij komt dat wij gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. We zijn dan ook erg blij dat het na al die jaren van hard werken gelukt is om dit predikaat te krijgen. Maar nu begint eigenlijk nog te moeilijkste, zorgen dat we dit niveau vasthouden."

Eurotop camping

Er zijn 71 ANWB Eurotopcampings in acht landen. In Nederland zijn nu 20 Eurotop campings, waaronder de Twee Bruggen. Een ANWB Eurotopcamping wordt elk jaar uitgebreid gecontroleerd door een ANWB campinginspecteur. Ook worden de gasten door de ANWB geënquêteerd op het gebeid van serviceniveau, voorzieningen en gastvrijheid.

felicitatie twee bruggen

Hendrik Jan Mensink ontvangt de felicitaties en de

100% Winterswijk vlag uit handen van Ester Reusink van de

Stichting Winterswijk Marketing