Politie Gelderland-Midden

Zes aanhoudingen na uit de hand gelopen familieruzie
Publicatiedatum: 27-10-2010 13:23:28

EDE - De politie in Ede heeft afgelopen maandagavond 25 oktober na een uit de hand gelopen familieruzie in de wijk Maandereng zes personen aangehouden. Twee personen waren bij de ruzie gewond geraakt en moesten zich onder doktersbehandeling stellen.

Een 31-jarige man en zijn 30-jarige vrouw hadden eerder op de dag de hulp van de politie ingeroepen in verband met een huiselijke twist. Omdat er mogelijk ook geweld zou zijn gebruikt ging de vrouw met agenten mee naar het politiebureau om een aangifte op te nemen. Daarbij kon nog niet direct vastgesteld worden of er sprake was van strafbaar gedrag in de richting van de man.

IJzeren staaf
Nadat de vrouw later op de avond door agenten was thuis gebracht brak er een vechtpartij uit tussen de familieleden van de vrouw en de man, waarbij kennelijk over en weer geslagen werd. Politieagenten hielden daarbij zes mannen aan in de leeftijd van 20 tot en met 63 jaar en afkomstig uit Ede, Den Bosch en Hoorn. Een 36-jarige man uit Hoorn en een 20-jarige Bosschenaar liepen verwondingen op; zij moesten zich onder doktersbehandeling stellen. Door de politie werd ook een ijzeren staaf in beslag genomen waarmee geslagen zou zijn. De zes verdachten zijn in verzekering gesteld voor nader onderzoek. Door de 36-jarige man uit Hoorn en de 30-jarige vrouw uit Ede is aangifte gedaan. (119789)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---