Gemeente Bergen op Zoom


VVV Brabantse Wal scoort goed bij bezoeker

Bezoekers zijn zeer tevreden over de dienstverlening en de producten van VVV Brabantse Wal. Dat blijkt uit een bezoekersenquête over 2009.

Onder bezoekers aan VVV Brabantse Wal wordt doorlopend een enquête uitgezet. Op basis van deze enquête krijgt de VVV inzicht in de reden waarom mensen ons gebied bezoeken, ontstaat een beeld van de waardering voor het toeristische product Brabantse Wal en kunnen bezoekers hun oordeel uitspreken over de dienstverlening door de VVV.

Hoge waardering

Over de dienstverlening door de VVV is de bezoeker meer dan te spreken. De waardering voor de dienstverlening bedraagt in een rapportcijfer uitgedrukt maar liefst een 8,6. Ook de waardering voor de producten van VVV Brabantse Wal is erg hoog: een 8,1.

5800 bezoekers per maand

In 2009 bezochten 69800 bezoekers VVV Brabantse Wal. Dat zijn er 5800 per maand. Negentig procent van de bezoekers is afkomstig van buiten de regio Bergen op Zoom.

Taart

De resultaten van de VVV Brabantse Wal zijn het waard om gevierd te worden. Op 28 oktober 2010 biedt wethouder Ton Linssen, mede namens zijn collega-wethouders Peter de Koning uit Steenbergen en Martin Groffen uit Woensdrecht de medewerkers van VVV Brabantse Wal een taart aan.

Samenwerking

VVV Brabantse Wal is ontstaan uit de samenwerking op het gebied van toerisme tussen de drie gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht. Naast de hoofdvestiging in Bergen op Zoom kent de VVV Brabantse Wal agentschappen in Steenbergen en Woensdrecht. De resultaten van de enquête hebben dus betrekking op de drie VVV-vestigingen in het gebied.