Politie Gelderland-Zuid

Ruzie op straat

Haaften, 27-10-2010 o Dinsdag rond het middaguur werd er een ruzie op straat in Haaften gemeld. Op de Landrestraat werd een 18-jarige jongen uit Haaften aangehouden nadat twee politie-eenheden naar de vechtpartij reden.

Toen de agenten arriveerden, spraken meerdere buurtbewoners hen aan. Een buurtbewoner zei dat een jongen tegen zijn auto had geschopt en dat deze jongen hem ook had geslagen. Mogelijk dat een woordenwisseling de aanleiding hiervoor was. Deze buurtbewoner gaf aan dat hij aangifte wil gaan doen van mishandeling en vernieling. Een andere buurtbewoner meldde dat zij had gezien hoe een man met twee jonge mannen stond te vechten op straat.

De jonge man die zou hebben geslagen, was herkend door één van de buurtbewoners en zo konden de agenten even later naar de woning van de jonge man gaan. Daar ging de verdachte er vandoor toen hij te horen kreeg dat hij met de agenten mee moest gaan. De agenten gingen achter de 18-jarige verdachte aan en konden hem in een steegje, vlakbij zijn woning, alsnog aanhouden op verdenking van mishandeling / openlijke geweldpleging. (13)

Laatst gewijzigd 27-10-2010 15:55 | © Regio Gelderland-Zuid |