Strukton


Strukton Rail is ISO 14001 gecertificeerd

27 | 10 | 2010

UTRECHT, 27 oktober 2010 - Strukton Rail heeft het ISO 14001 certificaat behaald. Met het behalen van dit certificaat toont Strukton Rail aan dat het zich sterk maakt om nadelige effecten voor het milieu te voorkomen. Daarnaast wordt er van Strukton Rail verwacht dat het zorgt voor een continue verbetering als vast onderdeel van het werk.

Zorg en aandacht voor het milieu
Het ISO 14001 certificaat garandeert klanten, de overheid en de omgeving dat Strukton Rail bij werkzaamheden aan de railinfra aandacht en zorg aan het milieu besteedt. Met het gecertificeerde milieumanagementsysteem heeft Strukton Rail de basis gelegd voor identificatie van zijn milieudoelstellingen, het toekennen van prioriteiten en het integreren ervan in de normale bedrijfsuitvoering.

Inzicht in milieuprestaties
Daarnaast ondersteunt het systeem de monitoring van de milieuprestaties van Strukton Rail. Deze milieuprestaties bieden onder andere inzicht in emissies, afvalstromen, gebruikte grondstoffen en energie. Voor Strukton Rail betekent de certificering een grote stap voorwaarts. Eerder dit jaar behaalde Strukton Rail al het hoogste niveau op de CO2-prestatieladder van ProRail.