Provincie Overijssel

Het Nieuwe Werken doe je zelf.

27 oktober 2010

Onder die slogan is een landelijke campagne gestart met als hoogtepunt van de campagne de Week van Het Nieuwe Werken (8 tot en met 14 november 2010). In die week zet de provincie Overijssel haar deuren open om mensen kennis te laten nemen van het flexibel kantoorconcept dat sinds 2006 in gebruik is .

De provincie Overijssel werkt volgens een flexibel kantoorconcept: het TOOL-concept. TOOL staat voor The Other Office Life. Wij zijn de allereerste provincie die volgens zo'n kantoorconcept werkt. Dit betekent dat er voornamelijk met digitaal gereedschap wordt gewerkt en dat medewerkers geen vaste werkplek hebben. Het kantoor is ingericht met activiteitgerelateerde werkplekken. Je vindt werkplekken waar je je goed kunt concentreren, maar ook werkplekken waar je juist goed kunt samenwerken. Faciliteiten zijn niet meer persoonlijk, maar worden samen gedeeld.

Geïnteresseerd in het flexconcept? Het is altijd mogelijk om een rondleiding op het provinciehuis aan te vragen via deze website.

Voor een rondleiding tijdens de Week Van Het Nieuwe Werken kunnen geïnteresseerden zich aanmelden via de landelijke campagnesite.

nieuwe werken