Warchild


MumsMarket steunt War Child tijdens Jonge Gezinnen beurs

27 oktober 2010 -
Over MumsMarket
MumsMarket is shoppen voor kinderwelzijn. Het bedrijf wil 'goed doen' makkelijk en leuk maken, dit doen zij voornamelijk via hun webshop www.mumsmarket.nl. Kinderkleding en speelgoed- merken en winkels doneren hun oude collecties aan de webshop. Wanneer een artikel verkocht wordt gaat 60% van de opbrengst naar 11 goede doelen die zich richten op kinderwelzijn. Welk goede doel kiest de klant zelf bij het afrekenen.

Mumsmarket aanwezig tijdens de Jonge Gezinnen beurs 2010 Dit jaar kun je als (aanstaande) ouders extra goed shoppen tijdens de Jonge Gezinnen beurs van 4 tot en met 7 november in Utrecht. De goede doelen webshop MumsMarket.nl is dit jaar aanwezig met merken als Imps&Elfs, Bengh, Bomba for Girls en Bor*z. Vier dagen lang kun je in de stand van MumsMarket en tijdens de veiling die plaatsvindt in het beurstheater kinderkleding kopen voor je eigen kind en daarmee een ander kind helpen. De opbrengst schenkt MumsMarket namelijk aan een goed doel.
Elke dag zal een ander goed doel in het zonnetje worden gezet door MumsMarket.
Op vrijdag 5 november wordt War Child in het zonnetje gezet!

Activiteiten voor kinderen
Een bezoek aan de stand en veiling van MumsMarket belooft een feestje te worden. Shoppen voor het goede doel is natuurlijk al leuk voor de ouders, maar ook voor de kinderen zal er voldoende te beleven zijn. Er zijn voor hen kleine cadeautjes, ze kunnen zich laten schminken , er wordt voorgelezen en er is wat (gezonds) te snoepen en drinken.

Lokatie op de beurs
De veiling voor het goede doel vindt plaats in het beurstheater. Dit theater is makkelijk te vinden op de Jonge Gezinnen beurs. De veiling van MumsMarket is één keer per dag en duurt 30 minuten. De veiling voor War Child vindt plaats op vrijdag 5 november om 16.30. De stand van MumsMarket is te vinden in de zogenaamde webwinkelstraat op de Jonge Gezinnen beurs.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.mumsmarket.nl

War Child wenst MumsMarket heel veel succes en plezier!