Gemeente Heemskerk


woensdag, 27 oktober 2010

Cadeau voor 100ste volger gemeente Heemskerk op Twitter

De honderdste volger van de gemeente Heemskerk op Twitter is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Wethouder Odd Wagner gaf het boek 'Dwalen door Heemskerk' aan Cok van Leeuwen, eigenaar van glasbedrijf Van Leeuwen uit Beverwijk.
Wethouder Wagner overhandigt cadeau aan de 100ste volger op Twitter; Cok van Leeuwen

Wethouder Wagner overhandigt cadeau aan de 100ste volger op Twitter; Cok van Leeuwen

Van Leeuwen, van oorsprong Heemskerker, was blij verrast met zijn honderdste plaats en het bijbehorende cadeautje. De gemeente Heemskerk is vanaf 12 oktober actief op Twitter en kon op 25 oktober de honderdste volger verwelkomen.
Via de sociale mediawebsite Twitter.com stellen het college en medewerkers van de gemeente onderwerpen aan de orde, die Heemskerk in de breedste zin van het woord aangaan. Onderwerpen kunnen variëren van herstructurering tot leerplicht, van persberichten en vacatures tot jongeren en buurtgericht werken. De gemeente is te volgen onder de twitter-account 'gem_heemskerk' op http://twitter.com. De gemeente wil vooral proberen om dé kracht van het medium te benutten: interactie. Door maatschappelijke onderwerpen en stellingen te poneren, wil de gemeente in gesprek komen met inwoners.

---