Gemeente Krimpen aan den IJssel

Opening Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is een inlooppunt waar ouders, opvoeders en jongeren terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin zijn alle deskundigen onder één dak te vinden, zoals: jeugdverpleegkundigen, jeugdartsen, pedagogen en maatschappelijk werkers. Samen zorgen zij ervoor dat opvoeden net even gemakkelijker wordt. Het centrum is gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Meerkoetstraat 79.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor:

* vragen van jongeren over gezondheid, school, verslaving en relaties;

* ondersteuning bij opvoeden, opgroeien en verzorging van kinderen;
* de jeugdgezondheidszorg op basisscholen en voortgezet onderwijs;
* advies over opvoeding van lastige pubers of probleemkinderen.

Balcircuit voor de jeugd

Om de opening van het Centrum voor Jeugd en Gezin te vieren, organiseert het CJG op 3 november van 14.00 - 16.00 uur een balcircuit voor de Krimpense jeugd in sporthal de Boog aan de Krimpenerbosweg 2a in Krimpen. Burgemeester Lennie Huizer geeft, samen met wethouder Ankie Aeyelts Averink-Winsemius, om 14.00 uur het startsein voor de activiteiten.

Openingstijden CJG

Het CJG is alle werkdagen van 9.00 tot 12.00 geopend. Op deze tijden is het CJG vrijblijvend te bezoeken. Het CJG is ook telefonisch of per e-mail te bereiken. Dit kan via: tel. 010-44 44 616 of e-mail info@cjgkrimpenaandenijssel.nl

Gerelateerde dossiers


* Centrum voor jeugd en gezin Centrum voor jeugd en gezin

Raadhuisplein 2
Postbus 200, 2920 AE
Krimpen aan den IJssel (0180) 540655
gemeente@krimpenaandenijssel.nlgemeente@
krimpenaandenijssel.nl