Mathieu Van Overstraeten komt de persdienst van Mobistar versterken

27/10/2010 11:30

Mobistar

Brussel, 27 oktober 2010 - Mobistar breidt zijn persdienst uit met een nieuw gezicht en een nieuwe stem. Op 15 oktober 2010 kwam Mathieu Van Overstraeten het bedrijf versterken in de hoedanigheid van Press Relations Manager.

Mathieu Van Overstraeten is erg vertrouwd met de perswereld. Zo heeft hij 13 jaar als economisch journalist voor de redacties van La Libre Belgique en Trends-Tendances gewerkt. Hij schreef voor beide publicaties artikels over de telecomsector. Tussen 2006 en 2008 was hij ook chef Economie van La Libre Belgique.

Bij Mobistar zal Mathieu nauw samenwerken met Patti Verdoodt. Het objectief van de versterkte persdienst is om de zichtbaarheid en reputatie van Mobistar in de media nog te verbeteren. Mathieu studeerde af aan de Université Catholique de Louvain (richting communicatie) en spreekt vloeiend Frans, Nederlands en Engels.

Mobistar (EURONEXT BRUXELLES: MOBB) is één van de belangrijkste spelers op de Belgische en Luxemburgse telecommunicatiemarkt. Het bedrijf is actief op het vlak van mobiele en vaste telefonie, adsl en andere markten met een groot groeipotentieel. Mobistar ontwikkelt innovatieve producten en diensten voor zowel de residentiële als de professionele markt. Mobistar is genoteerd op de Beurs van Brussel en maakt deel uit van de France Telecom-groep.

Voor meer inlichtingen, gelieve contact op te nemen met:

Persdienst: press@mail.mobistar.be - http://corporate.mobistar.be/press

Patti Verdoodt +32 (0)495 55 96 26

Mathieu Van Overstraeten +32 (0)496 21 52 45

Investor relations - Christophe Lemaitre: +32 (0)2 745 72 26 - e-mail: ir@mail.mobistar.be

Volg ons op Twitter: PressMobistar

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel