Ingezonden persbericht


Jubilerend Consolid biedt 20 leerwerkbanen aan

Ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan biedt detacheringsorganisatie Consolid 20 volledig betaalde leerwerkbanen aan mét, als jubileumextra, een contract voor 20 maanden.

In 1990 zond Consolid de eerste flexibel inzetbare buschauffeur van Nederland uit. In 20 jaar tijd heeft het in Amsterdam gestarte bedrijf zich ontwikkeld tot landelijke leverancier van flexibel inzetbare buschauffeurs, transportchauffeurs, beveiligers en treinmachinisten. Consolid heeft zich ook ontwikkeld als leerbedrijf en is door het bieden van opleidingen jaarlijks voor vele werkzoekenden de ideale start voor een loopbaan in vervoer en veiligheid. Ter gelegenheid van haar 20-jarig bestaan biedt Consolid nu aan 20 extra kandidaten een kans op zo'n loopbaan, in de vorm van een leerwerkplaats. Zij kunnen via de website solliciteren op de "jubileumvacature", door te motiveren waarom ze graag chauffeur, treinmachinist of beveiliger willen worden. De 20 geselecteerde kandidaten kunnen rekenen op een volledig betaalde opleiding mét een contract voor 20 maanden.

Consolid is een personele dienstverlener in de sectoren Beveiliging, Personenvervoer, Transport & Logistiek en Railvervoer. Uitgegroeid tot top-25 uitzendorganisatie, met dagelijks zo'n 1000 flexkrachten aan het werk in vervoer en veiligheid. Middels 8 vestigingen in Nederland, biedt Consolid klanten en flexkrachten landelijke dekking.




Ingezonden persbericht