Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

START WINTERSPORTSEIZOEN CLUB MED
BELEEF DE KERST IN EEN SNEEUWPALEIS

Amsterdam, oktober 2010 - Een prachtig versierde kerstboom, met het hele gezin genieten van een feestelijk kerstdiner en ondertussen door de ramen de sneeuw naar beneden zien dwarrelen? Met Club Med beleef je een onvergetelijke kerst. De ruime keuze aan accommodaties biedt voor ieder wat wils. Van een sprookjesachtig kerst in een echt paleis midden in de Franse sneeuw tot aan een luxe spa in de bergen, het is slechts een greep uit het aanbod sfeervolle winteraccommodaties.

Frans sneeuwpaleis
Het wintersportseizoen is in aantocht en daarmee ook de feestelijke seizoensopeningen. Op 5 december 2010 opent Club Med de deuren van haar Clubdorpen aan diverse pistes in Italië, Frankrijk en Zwitserland. Eén van die Clubdorpen ligt in Chamonix Mont Blanc- een stadje in het oosten van Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc. Speciaal voor Club Med heeft binnenhuisarchitect Jacques Garcia hier een voormalig Frans paleis ingericht als hotel en van alle gemakken voorzien. Neem een ontspannen duik in het verwarmde buitenzwembad met uitzicht op de Mont Blanc, geniet van de sauna en hammam, maak een sportieve wandeling op speciale sneeuwschoenen en bovenal: ontdek de onbegrensde mogelijkheden van het populaire skigebied Grand Chamonix. Niet voor niets werden hier in 1924 de allereerste Olympische Winterspelen ooit gehouden!

Zorgeloos verblijf
Een wintersport met Club Med betekent verblijven op de beste locaties in de mooiste skigebieden. Bovendien is de organisatie al meer dan veertig jaar een pionier in kinderopvang. Speciale kinderopvang faciliteiten maken het verblijf ook voor de kleintjes onvergetelijk, waardoor de ouders zorgeloos kunnen skiën. Bovendien is de vakantie vóóraf betaald, de skipas inclusief en zijn er dus geen bijkomende kosten terplekke. Raadpleeg de website of wintersportbrochure voor alle opties. En wees er snel bij, want een speciale vroegboekkorting geldt nog tot en met 30 oktober 2010. Kortingen kunnen oplopen tot wel E150,- per persoon. En daar kunnen natuurlijk weer mooi wat extra kerscadeautjes van gekocht worden, toch?

Zie voor meer informatie en de voorwaarden www.clubmed.nl.

Over Club Med
Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sporten. Het unieke concept waarbij naast verblijf en exquise maaltijden ook alle activiteiten zijn inbegrepen is een groot succes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren '80 is er zelfs een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2, aan het aanbod toegevoegd.

De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het beursgenoteerde merk. Club Med omvat na bijna zes decennia groei meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (Gentil Organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. Alle Clubdorpen zijn voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve, culturele en kinderevenementen. www.clubmed.nl www.twitter.com/Club_Med_NL www.zoover.nl www.clubmed.nl/pers